Małża jest liofilizowana, co świadczy o zachowaniu wysokiej jakości produktu, bez ryzyka utlenienia lub aktywności niepożądanych mikroorganizmów. Liofilizacja to proces który polega na usuwaniu wody z zamrożonego surowca poprzez bezpośrednie przejście lodu w stan pary wodnej.
- Marka:Yango®
- GTIN:5904194062941
Składnik aktywny |
1 kapsułka |
3 kapsułki |
Liofilizowana nowozelandzka małża zielona
w tym glikozaminoglikany (3%)
|
380 mg
11,4 mg
|
1140 mg
34,2 mg
|
Zalecane spożycie: 3 kapsułki raz dziennie.
Sposób użycia: Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody, po posiłku.
Składniki: Liofilizowana nowozenlandzka małża zielona (Perna Canaliculus) Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegetariańskie)
Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa. Wyprodukowano w UE.
Informacja: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ostrzeżenie: Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Główny Inspektorat Sanitarny: 2022/12/19/SD/96BFEB