APCC™ - reishi, shitake, kordyceps, chaga - 50 kapsułek
Opis
Ekstrakty standaryzowane na 40% polisacharydów | |
Synergiczna moc czterech grzybów witalnych | |
Bez dodatków i wypełniaczy | |
Kapsułki z celulozy roślinnej, delikatne dla żołądka, odpowiednie dla wegetarian i wegan |
STAWIAMY NA JAKOŚĆ!
Suplementy YANGO produkowane są z zachowaniem najwyższych rygorów kontroli jakości. Firma dba o odpowiednie stężenie substancji czynnych i całkowite bezpieczeństwo produktów.
WARTO WIEDZIEĆ! APCC™ od YANGO® zawiera w sobie SILNE EKSTRAKTY z grzybów witalnych, standaryzowane na stężenie polisacharydów. To znaczy, że stosując preparat otrzymasz widocznie lepsze rezultaty, w porównaniu do suplementów na bazie sproszkowanych grzybów. Ekstrakt, a sproszkowana roślina to potężna różnica pod względem siły działania na organizm ludzki. |
Kapsułek/opakowanie | 50x 400mg |
Sugerowana dawka dzienna | 2 kapsułka |
1 opakowanie wystarcza na | 25 dni |
Rodzaj kapsułek | Wegetariańskie |
Składnik aktywny | 1 kapsułka | 2 kapsułki |
Ekstrakt z grzyba Kordyceps | 100 mg | 200 mg |
Ekstrakt z grzyba Chaga | 100 mg | 200 mg |
Ekstrakt z grzyba Shitake | 100 mg | 200 mg |
Ekstrakt z grzyba Reishi | 100 mg | 200 mg |
W tym polisacharydy | 160 mg | 320 mg |
Sposób użycia: 2 kapsułki dziennie po posiłku. Popić dużą ilością wody. Nie przekraczać zalecanej porcji dziennej.
Składniki: ekstrakt z grzyba Kordyceps; ekstrakt z grzyba Shitake, ekstrakt z grzyba Chaga, ekstrakt z grzyba Reishi;otoczka kapsułki: celuloza roślinna. Wszystkie ekstrakty są standaryzowane na 40% zawartości polisacharydów.
Informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 20 g.Informacja alergiczna:
Nie zawiera skorupiaków, jaj, ryb, orzechów, soi, składników mlecznych, selera, gorczycy, sezamu.
Nie zawiera: glutenu, cukru, soli spożywczej.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.
Główny Inspektorat Sanitarny: GIS-ŻP-SD-4230-04030/KC/17